En reise som startet for å tilby byråer mer innsikt og enklere rapportering

Agency360 er grunnlagt av Mogens Vilsen, Henrik Kristiansen og Morten Vilsen med et tydelig mål om å gi byråer mer innsikt og bedre verktøy for å rapportere mot kundene sine – ved hjelp av én og samme innlogging. Plattformen er beregnet for alle typer byråer innen markedsførings-, kommunikasjons-, reklame-, web- og mediehåndtering. 

 

 

 

Bedre bunnlinje med innsikt, dokumentasjon og en mengde leads!

Utgangspunktet for Agency360 er at virksomheter skal oppnå transparens og bedre oversikt i en til tider ganske uoversiktlig mengde marketingdata – samlet og presentert på ett og samme sted i et "keep it simple"-format der alt er intuitivt, enkelt og oversiktlig uten at det går på bekostning av datamengden. Samtidig skal det være fullt fokus på oppsamling av alle typer leads fra virksomheters nettsted, som kan konverteres til et salg slik at utbyttet av markedsføringen blir størst mulig.

Og resultatet av våre anstrengelser er Agency360 …

Og reisen er definitivt ikke slutt her! Vi utvikler kontinuerlig nye funksjoner og gjør alltid vårt ytterste for å levere best mulig – og i all beskjedenhet synes vi at vi så langt har lykkes veldig bra!  Og vi er så sikre på vår mission at du kan teste det helt gratis i 14 dager ved å klikke her for å prøve alle mulighetene som Agency360 har å tilby.

Employees

Mogens Vilsen, Partner - Founder

Henrik Kristiansen, Partner - Founder

Morten Vilsen, Partner - Founder

Martin Dall, Software Developer

Gustav Borgen, Support Manager

Harshit Taylor, Software Developer

Mayuri Sharma, Software Developer

Minna Anker, Art Director