Opprett effektive dashboards 

Bygg imponerende dashboards fra bunnen av ved hjelp av vår intuitive dra og slipp-funksjon, og løft rapporteringen til neste nivå. Bruk vårt brede utvalg av rapport- og dashboardmaler som dekker alle behov med hensyn til integrasjoner og måltall.

Start gratis trial Bestill demo

Opprett individuell brukertilgang

Opprett en individuell brukerinnlogging til dashboards, og gi kundene kontinuerlig tilgang til kampanjedata. Samtidig kan du gjøre rapporteringen 100 % fleksibel, siden det er du som bestemmer hvilke elementer og data som skal vises ved å opprette en begrenset tilgang til bestemte brukere.

100 % White Label-rapportering

Match egen merkeidentitet og få dashboards og rapporter til å fremstå 100 % som deres egne. Last opp logo, favicon og endre alle farger, og få dashboards plassert på deres eget domene.

Opprett egne måltall

Løft rapporteringen til neste nivå ved å opprette egne, tilpassede måltall basert på alle tilgjengelige integrasjoner. Ta kontroll med kundenes behov ved å benytte dette utvidede laget av tilpasning.

Flere features

Utforsk vår fullstendige pakke med funksjoner.

Automatiser kunderapporteringen

Opprett universalrapporter og send dem automatisk til kundene. Sett rapporteringen på autopilot og spar mye tid og arbeid.

Les mer
Webleads

Tilby muligheten til å se hvilke bedrifter som har besøkt kundenes nettsteder, noe som gir kundene flere leads og gjør dere enda mer verdsatt!

100 % White Label-dashboard og rapportering

Match byråets varemerke nøyaktig med et tilpasset White Label-rapporterings- og dashboardsystem.

Les mer
SEO Tools

Tilby et bredt utvalg av SEO-verktøy til kundene – spor SEO-plasseringer, lag site audits og se backlinks.

Les mer

Prøv Agency360 gratis 14 dager

Spar tid og krefter ved å samle rapporteringen på ett sted med markedets mest intuitive og prisgunstige plattform.