FAQ

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt, ber vi deg kontakte oss på chat-funksjonen eller info@agency360.io

Agency360 samler de beste nettbaserte analyseverktøyene og dataene fra markedsføringskanaler i en intuitiv og rimelig rapporteringsplattform. Du trenger ikke å logge inn i flere systemer for å opprette rapporter til kundene. Du sparer både tid og krefter, slik at du får mer overskudd til å hjelpe kundene.

Dere kan alltid endre abonnement til en annen pakke – det gjøres raskt med bare noen få klikk. Oppgraderinger trer i kraft umiddelbart, og velger dere et mindre abonnement, endres det ved neste betalingsperiode.

Vi forsøker å ta med de mest opplagte dimensjonene og måltallene. Hvis du av en eller annen grunn ikke finner et måltall eller en dimensjon, er det bare å kontakte oss via chatten, slik at vi får løst problemet.

Vi hjelper deg i gang med hele prosessen rundt oppsett av eget domene. Vi sender deg en veiledning med en utførlig forklaring på hva du skal gjøre. Lurer du på noe, står vår tekniske support alltid til tjeneste for å gjøre prosessen så enkel som mulig.

Ja, dere kan lagre så mange maler dere måtte ønske. Dermed slipper dere å måtte velge alle rapportelementer på nytt hver gang dere oppretter en ny kunde.

Gå til vår integrasjonsside for å få en komplett liste. Finner du ikke en bestemt integrasjon, er det bare å kontakte oss via chatten. Vi legger løpende til nye integrasjoner i listen.

Ved å klikke på prisdelen i menyen øverst kan du se hvor mange site audits/backlinks-domener og SEO-søkeord som  er inkludert i hver abonnementspakke. Trenger du en skreddersydd pakke, er det bare å kontakte oss via chatten.

I Webleads B2B får dere en liste med virksomheter med eget IP-nettverk som har besøkt nettstedet til kundene deres. 

Når vi har verifisert et besøk fra en virksomhet, vil dere kunne se besøkshistorikken og detaljene for hvert enkelt besøk i Webleads B2B. Vi viser hvilke undersider virksomheten har besøkt, dato og varighet, og hvilken kanal som har generert besøket.

Vi tar de nye personvernreglene svært alvorlig. Det betyr at vi oppbevarer personfølsomme opplysninger sikkert og tar alle nødvendige forholdsregler for å hindre at opplysningene utilsiktet eller urettmessig tilintetgjøres, går tapt eller forringes, samt hindre at de faller i uvedkommendes hender, blir misbrukt eller for øvrig behandlet i strid med personvernloven.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt, ber vi deg kontakte oss på chat-funksjonen. 

Prøv Agency360 gratis 14 dager

Spar tid og krefter ved å samle rapporteringen på ett sted med markedets mest intuitive og prisgunstige plattform.