SEO Tools

Tilby et bredt utvalg av SEO-verktøy til kundene – spor SEO-plasseringer, lag site audits og se backlinks.

Bestill demo

SEO Rank Tracker

Overvåk kundenes plasseringer i Google/Bing på en enkel måte – i globale og lokale søk. Spor søkeord på bakgrunn av geografisk område, deriblant by, region og land. Se plasseringshistorikk, grupper søkeord for å få bedre oversikt og foreta referansemålinger mot konkurrenter. 

SEO site auditor

Gjennomgå kundenes nettsteder og tilby en samlet helsesjekk. Få verdifull innsikt i kundenes nettstedsytelse på mer enn 50 parametre, for eksempel nettstedshastighet, 404-feil, duplisert innhold, ødelagte lenker og mye mer. Tiltrekk dere nye kunder ved å bruke vår SEO Site Auditor, som gir umiddelbar verdi gjennom en site audit-rapport.

Back link checker

Tilby full oversikt over alle inngående lenker til kundenes nettsteder, deriblant en kvalitetsindikasjon for hver enkelt lenke, og se tapte og nye lenker. Overvåk viktige backlink-måltall som Trust Flow og Citation Flow for å vurdere den samlede kvaliteten på lenker til kundenes nettsteder.

Flere features

Utforsk vår fullstendige pakke med funksjoner.

Automatiser kunderapporteringen

Opprett universalrapporter og send dem automatisk til kundene. Sett rapporteringen på autopilot og spar mye tid og arbeid.

Les mer
Webleads

Tilby muligheten til å se hvilke bedrifter som har besøkt kundenes nettsteder, noe som gir kundene flere leads og gjør dere enda mer verdsatt!

100 % White Label-dashboard og rapportering

Match byråets varemerke nøyaktig med et tilpasset White Label-rapporterings- og dashboardsystem.

Les mer
Opprett skreddersydde dashboards til kundene

Med et intuitivt grensesnitt går det  raskt å opprette fullt tilpassede markedsføringsdashboards

Les mer

Prøv Agency360 gratis 14 dager

Spar tid og krefter ved å samle rapporteringen på ett sted med markedets mest intuitive og prisgunstige plattform.