100 % White Label-dashboard og rapportering

Match byråets varemerke nøyaktig med et tilpasset White Label-rapporterings- og dashboardsystem.

Bestill demo

Alle merkeelementer blir 100 % tilpasset byråets behov

Skreddersy rapporter og dashboards med varemerkets identitet. Sett inn logo og favicon, endre alle farger og få driftede dashbord på ditt eget domene fra vår "Agency-pakke" og høyere.

Last opp egen logo og nettleserfavicon

Gjør rapporter og dashboards strømlinjeformet ved å laste opp egen logo og nettleserfavicon. Løft rapporteringen til neste nivå med profesjonelt og personlig uttrykk og identitetGjør rapporter og dashboards strømlinjeformet ved å laste opp egen logo og nettleserfavicon. Løft rapporteringen til neste nivå med profesjonelt og personlig uttrykk og identitet

Tilpass med egne merkefarger

Tilpass nesten alle elementer i systemet slik at de matcher egen merkefarge hundre prosent. Med et omfattende utvalg av fargealternativer kan du matche merkeidentiteten deres hundre prosent ved å benytte de presise hex-kodene, eller bruke forhåndsdefinerte fargetemaer for å gjøre oppsettet enklere.

Drift dashboards på deres eget valgte domene

Drift dashboards på deres eget domene fra ”Agency-pakken” og oppover. Send også e-post fra deres eget domene, og opprett individuelle brukerprofiler for å oppnå full fleksibilitet og dermed tilgang til døgnkontinuerlig rapportering for kundene.

Flere features

Utforsk vår fullstendige pakke med funksjoner.

Automatiser kunderapporteringen

Opprett universalrapporter og send dem automatisk til kundene. Sett rapporteringen på autopilot og spar mye tid og arbeid.

Les mer
Webleads

Tilby muligheten til å se hvilke bedrifter som har besøkt kundenes nettsteder, noe som gir kundene flere leads og gjør dere enda mer verdsatt!

Opprett skreddersydde dashboards til kundene

Med et intuitivt grensesnitt går det raskt å opprette fullt tilpassede markedsføringsdashboards

Les mer
SEO Tools

Spor SEO-plasseringer, kjør site audits, se backlinks og hjelp kundene med å lykkes i sitt on-site SEO-arbeid.

Les mer

Prøv Agency360 gratis 14 dager

Spar tid og krefter ved å samle rapporteringen på ett sted med markedets mest intuitive og prisgunstige plattform.